چای نعنا - An Overview
چای نعنا - An Overview
Blog Article
نعناع فلفلی دارای خواص ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد التهابی است. به همین دلیل دمنوش نعناع فلفلی ممکن است با گرفتگی سینوس ها به دلیل عفونت، سرماخوردگی و آلرژی مبارزه کند.
در ادامه با سایت آرسس شف همراه باشید تا با فواید دمنوش نعناع، عوارض آن و محدودیتهای استفاده آن بیشتر آشنا شوید.
چای نعنا به دلیل خاصیت تصفیه کنندگی معروف است اما دیگر چه فوایدی برای بدن ما دارد؟ در اینجا چند مورد از کاربردهای چای نعنا را بررسی می کنیم.
خواص چغندر قند سفید و قرمز (لبو) برای زنان، مردان و کودکان + مضرات
محتوای مقاله (با استفاده از این لیست به موضوع مورد نظر دسترسی سریعتر دارید)
می توان از مخلوط پنج گرم نعناع خشک و نیم لیتر آب نیز استفاده کرد. زیاده روی و مصرف پشت سر هم آن مضر است.
همین طور، می تواند احتمال حالت تهوع و استفراغ را کاهش دهد، حتی در وضعیت دریا زدگی یا در ارتفاعات.
برگ های نعناع فلفلی حاوی چندین روغن ضروری از جمله منتول، منتون و لیمونن هستند. منتول به نعناع فلفلی خاصیت خنک کنندگی و رایحه قابل تشخیص نعناع را می بخشد.
لینک صفحه کپی شد برگهای نعناع بالاترین مقدار آنتیاکسیدان را نسبت به سایر گیاهان موجود دارند. این گیاه بسیار معطر خواص فراوانی مانند درمان آسم، کمک به هضم غذا، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به بهداشت دهان دارد. البته از مضرات دمنوش نعناع برای زنان باردار، مادران شیرده و افراد مبتلا به سنگ صفرا و رفلاکس معده نباید غافل شد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است.
خواص: مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد.
تمام نوشیدنی های های معرفی شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش نعناع برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم (کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم.
- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.